Gå direkt till innehåll
​BoKlok en av finalisterna i Nordic Digital PR Awards!

Nyhet -

​BoKlok en av finalisterna i Nordic Digital PR Awards!

Igår arrangerades Nordic Digital PR Awards av Mynewsdesk. Priset premierar digitalt PR-arbete för Mynewsdesks alla kunder i Sverige, Norge, Danmark & Finland. För andra året i rad var BoKlok nominerade. Föregående års vinst återupprepades inte, men likväl togs ett diplom hem i kategorin Digital Storyteller.

Med Nordic Digital PR Awards vill Mynewsdesk uppmärksamma de kunder som har förstått vikten av att arbeta med ett kreativt och effektivt PR-flöde - som dessutom ger resultat.

Utifrån Mynewsdesks 5000 användare i Norden, var i år 36 företag inom sex olika kategorier nominerade. De nominerade bedömdes utifrån utseende och upplägg på nyhetsrum, frekvens och variation på innehåll, användande av sociala kanaler samt engagemang, räckvidd och resultat av PR-aktiviteter.

Prisutdelningen skedde i samband med en middag på restaurangen Usine i Stockholm och under festliga former tillkännagavs vinnarna i de olika kategorierna. BoKlok var nominerade i kategorin Digital Storyteller, i hård konkurrens med Helsingborgs konserthus, AGA gas, Paulig Foods, Gyldendal Akademisk och Thoréngruppen. Vinnare inom kategorin blev Helsingborgs konserthus.

Medverkande på plats från BoKlok var Alexandra Lundqvist, Social media Manager och Magdalena Stadler, projektledare Public Relations & Public Affairs.

- Vi är väldigt stolta över att få vara en av finalisterna här, och att ha blivit utvalda bland alla de 150 ursprungliga nomineringsbidragen. Vi arbetar hårt med att visa upp bredden inom BoKlok och bygga en känsla av oss i digitala medier. Att bli uppmärksammad i det här sammanhanget känns som ett fint bevis på att det vi gör syns och att BoKlok sticker ut, säger Alexandra Lundqvist, Social media manager, BoKlok.

Mynewsdesk har under 10 år delat ut pris till sina användare. BoKlok har använt tjänsten sedan 2016, och vann för nyhetsåret 2017 pris för Årets nyhetsrum.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll