Gå direkt till innehåll
Översiktsillustration över den kommande BoKlok-bebyggelsen i södra Gunsta.
Översiktsillustration över den kommande BoKlok-bebyggelsen i södra Gunsta.

Välkommen på "första spadtag" för det nya kvarteret BoKlok Droskan i Gunsta!

Tid 3 Maj 2018 10:00 – 11:00

Plats Södra Gunsta

Den 3 maj är det dags för det allra första spadtaget för hela den nya stadsdelen södra Gunsta i Uppsala, och kvarteret BoKlok Droskan. Kom och fira med oss när den nya stadsdelen tar form! 

BoKlok är första byggherre på plats i den nya stadsdelen södra Gunsta och ska totalt bygga uppemot 250 bostäder i 5 olika etapper. Projektet är en del i Uppsala kommuns plan på 1500 bostäder i området. BoKlok bjuder nu in de kommande boende i BoKlok-hemmen, representanter från Uppsala kommun och press för att vara med när det allra första spadtaget för hela den nya stadsdelen ska tas. Under gemytliga former sätter vi spaden i jorden och markerar startskottet för södra Gunsta. Efteråt bjuds det på tårta och kaffe, och möjlighet att träffa både representanter från BoKlok och Uppsala kommun för att ställa frågor. 

Södra Gunsta är ett område under utveckling som planeras att bli en hemtrevlig småstad i natursköna omgivningar med nära till mycket. De nya bostäderna i kvarteret BoKlok Droskan kommer att ligga nära serviceutbud och förskola men ha skog och natur runt knuten. 

Vi möts kl. 10.00 vid Skanskas byggbodar i södra Gunsta. För att hitta hit från Uppsala tar du från Gnistarondellen (där Tycho Hedéns väg och Kungsängsleden möts), in på väg 282. I Gunsta följer du sedan skyltningen mot Funbo plantskola genom att svänga höger. Kör sedan rakt fram över Lennakattens järnvägsspår, så kommer du att se Skanskas byggbodar. 


Observera att evenemanget kräver föranmälan och att denna görs till kundansvarig säljare Karin Engsner på karin.engsner@boklok.se, senast den 27 april. 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll