Gå direkt till innehåll
Illustration av trådgårdssida med uteplats och gräsmatta, BoKlok Fritiden i Lindbacka, Gävle.
Illustration av trådgårdssida med uteplats och gräsmatta, BoKlok Fritiden i Lindbacka, Gävle.

BoKlok bjuder in till montagevisning av det nya kvarteret Fritiden i Gävle!

Tid 4 December 2018 10:00 – 11:00

Plats BoKlok Fritiden, Smörbollsvägen, Lindbacka, Gävle.

I Lindbacka i Gävle kommer 18 nya radhus från BoKlok snart stå på plats. Här bygger vi hållbara och kvadratsmarta hus till priser som vanliga människor har råd med och nu har det blivit dags för montage av de nya hemmen! 18 radhus ska vara på plats inom kort och nu får de nya ägarna chansen att se sina blivande hem monteras. Husen tillverkas i modulelement inomhus i BoKloks fabrik på ett rationellt och industrialiserat sätt. De transporteras sedan till byggplatsen där de monteras ihop till färdiga hus på mindre än två veckor.

Vi bjuder nu in press för att vara med och se radhusen monteras och träffa de blivande boende i det nya området. Jonas Olsson, projektledare på Boklok, kommer tillsammans med annan personal från Boklok att vara på plats för frågor och mingel med de blivande boende. BoKlok bjuder på julfika i form av kaffe, pepparkakor & lussekatter.

Anmälan: Anmälan till evenemanget sker till kundansvarig säljare för projektet Malin Enlund, på malin.enlund@boklok.se.

Hitta hit: Byggplatsen ligger i de norra delarna av Gävle, strax ovanför Gävle golfklubb i korsningen Västra Lindbackavägen/Smörbollsvägen. Parkering kommer att finnas i anslutning till platsen. Vi möts vid byggstaketet i svängen av Smörbollsvägen, mot skogen till. För exakt placering av det nya området, se bifogad karta. 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll