Gå direkt till innehåll
BoKloks kommande tvårumslägenhet på IKEA Västerås kommer snart att invigas!
BoKloks kommande tvårumslägenhet på IKEA Västerås kommer snart att invigas!

BoKlok bjuder in till inflyttningsfest på IKEA Västerås!

Tid 15 December 2018 11:00 – 14:00

Plats IKEA Västerås, vardagsrumsavdelningen på övre plan.

Under hösten har skruvdragarna gått varma inne på IKEA i Västerås. Men det är inte bara möbler som skruvats ihop, utan även en BoKlok lägenhet på 2 rok - identisk med de som byggs ute i våra bostadsprojekt runtom i Sverige. Visningslägenheten byggs av IKEA och BoKlok tillsammans, med anledning av BoKloks kommande bostadsprojekt på Bäckby i Västerås. Tanken är att alla nyfikna ska kunna klämma och känna på en riktig BoKlok-lägenhet för att se hur hållbara, kvadratsmarta bostäder för den normaltjocka plånboken ser ut inuti. Självklart är lägenheten inredd med enkla och smarta heminredningslösningar från IKEA. 

Lördagen den 15 december kl. 11-14 bjuder vi in press, samarbetspartners och andra intresserade för invigning av lägenheten. Kl. 11.30 kommer Jonas Fjäll, varuhuschef på IKEA Västerås, tillsammans med Bengt Fardelius, chef Affär på BoKlok, att klippa band och säga några ord om detta samarbete som stärker bandet mellan IKEA och BoKlok ytterligare, Även Anders Tejlebäck, kommunstyrelsens ordförande i Västerås, kommer att hålla ett kortare tal. Efter det börjar inflyttningsfesten där det serveras julfika och bjuds in till rundvisning i den nya bostaden. Självklart finns personal på plats för att svara på frågor och mingla med gästerna. 

Anmälan: Anmälan till evenemanget sker till Karin Engsner, kundansvarig säljare för det kommande projektet i Bäckby, på karin.engsner@boklok.se .

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll