Gå direkt till innehåll
Jonas Davidsson, Daniel Gunnarsson och Daniel Gustafsson - vinnare i BoKloks medarbetartävling under årets Safety Week.
Jonas Davidsson, Daniel Gunnarsson och Daniel Gustafsson - vinnare i BoKloks medarbetartävling under årets Safety Week.

Blogginlägg -

​Medarbetare vinner pris i temavecka om säkerhet

Varje år anordnar BoKlok en temavecka för säkerhet. Safety Week, som arrangemanget kallas, genomförs i hela Skanska-koncernen och gick i år av stapeln 11-15 maj. Under veckan delades det ut pris till medarbetare som synliggjorde säkerhetskultur i sin vardag. 

Syftet med Safety Week är att belysa och fokusera på en av de mest centrala frågorna i BoKloks verksamhet - säkerhet på arbetsplatsen. Veckan inleds med ett startmöte på alla arbetsplatser och därefter deltar de anställda i utbildningar, webbinarier, utmaningar och tävlingar med olika inriktning.

I årets upplaga var temat säkerhetskultur och under veckan gavs en mängd olika föreläsningar och aktiviteter som belyste just det ämnet, ur många olika aspekter. Under veckan genomfördes en pristävling för alla medarbetare där den eller de som presenterade bästa bild eller film från sin vardag, på temat säkerhetskultur, skulle belönas.

Det vinnande bidraget var en film med namnet ”Mina fantastiska kollegor” och skickades in från medarbetare i BoKloks fabrik i Gullringen, Småland. Bidraget visar på hur humor och humör kan göra arbetsvardagen så mycket bättre, och för detta bidrag tilldelas Jonas Davidsson, Daniel Gunnarsson och Daniel Gustafsson från BoKlok årets pris. Förutom äran får de tre vinnarna också en okrossbar termos för att symbolisera okrossbar vänskap och en keps för att klara sommarsolen.

Nu tas nya tag framåt för att använda de nya kunskaper som kom upp under årets Safety Week och på BoKlok fortsätter arbetet med att stärka och medvetandegöra säkerhetsfrågor året runt. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll