Gå direkt till innehåll
På säljstarten dras en turordningslista utifrån vilken kunderna senare får välja bostad
På säljstarten dras en turordningslista utifrån vilken kunderna senare får välja bostad

Pressmeddelande -

Säljstart för sista etappen BoKlok lägenheter i Sågenområdet, Knivsta

Tisdagen den 14 mars startar försäljningen av BoKlok lägenheter i Sågenområdet på IKEA i Uppsala. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 16.30-18.30. Vid dagens slut dras en turordningslista som sedan bestämmer vem som får välja lägenhet först. Byggstart är planerad senare i vår, med beräknad inflyttning våren 2018.

Lägenheterna har ett, två, tre och fyra rum med en yta på 31, 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 2.070 kronor per månad för en enrumslägenhet.

- Vi kan hålla låga priser genom att alltid tänka i stora volymer. Vi bygger husen i fabrik och kan därför använda rationella tillverkningsprocesser. Dessutom minskar vi då påverkan på miljön och klimatet och skyddar husen från väder och vind, säger Adam Hantash, projektledare på BoKlok.

BoKlok försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla”. Bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. En turordningslista upprättas och kunder får välja den BoKlok bostad som passar dem bäst utifrån numret de fått i turordningsdragningen.

- Genom att samla kunderna på detta sätt genomför vi försäljningen på ett rättvist sätt utan krångliga kösystem och budgivningar. Samtidigt träffar alla sina blivande grannar för första gången, vilket känns trevligt, säger Adam Hantash.

Projektet är den femte och sista etappen BoKlok bygger i Sågenområdet. Det är cykelavstånd till järnvägstationen med goda kommunikationsmöjligheter både till Uppsala och Stockholm. Skolor och livsmedelsbutik finns i anslutning till området.

För ytterligare information om projektet och säljstarten, vänligen kontakta:

Adam Hantash, projektledare, adam.hantash@boklok.se, 010-449 14 36

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt ca 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterade event