Gå direkt till innehåll

Video -

BoKlok försäljningsprocess del 3 - Säljstart

Del 3 i vår serie om hur det går till att köpa ett hem från BoKlok
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Filformat:
.mp4
Videolängd:
4:19
Ladda ner

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll

Illustration av gatuvy för det nya kvarteret BoKlok Bäcken i Gnesta.

​Turordningen avgör i försäljningen av 38 BoKlok-lägenheter i Gnesta

Lördagen den 22 maj startar försäljningen av BoKlok-lägenheter på Österkärv i Gnesta. Säljstarten äger rum på Elektron i Gnesta kl. 17-19. Alla intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan. Vid kvällens slut dras sedan en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv. Inflyttning i de nya lägenheterna är planerad till våren 2019.

BoKlok Plogen

BoKlok fortsätter bostadsutvecklingen i Svedala - säljstartar ytterligare 32 lägenheter

På lördag den 4 mars startar försäljningen av ytterligare 32 BoKlok lägenheter på Åkerbruket i Svedala. Säljstarten sker på IKEA Malmö. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl 10-12. Kl.12.05 dras en turordningslista som avgör vem som får välja lägenhet först. Byggstarten är planerad till hösten 2018, med beräknad inflyttning sommaren 2018.

BoKlok Rimfrosten - 20 bostadsrättslägenheter med balkong eller altan i söder- eller västerläge

Lika för alla när försäljning av 20 lägenheter på Fasseröd startar på IKEA Uddevalla

På söndagen den 21 maj startar försäljningen av nya BoKlok lägenheter på Fasseröd i norra delen av Uddevalla. Intresserade är välkomna till IKEA Uddevalla för att lämna sin turordningsanmälan mellan kl 10-12. Kl 12.05 dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja lägenhet först, som nummer två, nummer tre osv. Inflyttningen är planerad till i början av 2018.