Gå direkt till innehåll
Marie Passburg, tillträdande EVP och landschef för BoKlok Sverige, samt Anna Säfwenberg, tillträdande EVP för BoKloks fabrik i Gullringen och Supply Chain
Marie Passburg, tillträdande EVP och landschef för BoKlok Sverige, samt Anna Säfwenberg, tillträdande EVP för BoKloks fabrik i Gullringen och Supply Chain

Pressmeddelande -

Marie Passburg och Anna Säfwenberg tar plats i BoKloks ledningsgrupp

BoKlok har utsett två nya personer till BoKloks ledningsgrupp för verksamheten i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Marie Passburg tar rollen som EVP och landschef för BoKlok Sverige och Anna Säfwenberg tar rollen som EVP för BoKloks fabrik i Gullringen och Supply Chain.

- Med Maries långa erfarenhet inom projektutveckling och med Annas gedigna kompetens inom inköp och entreprenadverksamhet stärker vi ytterligare ledarskapet för två av våra viktigaste områden. Marie och Anna kommer att vara avgörande i att säkerställa BoKloks framgång; med dessa erfarna ledare står vi än starkare rustade när marknaden väl vänder. Jag önskar Marie och Anna varmt välkomna till BoKloks ledningsgrupp, säger Lars Jonson, vd BoKlok.

  Marie Passburg är idag Regionchef för Skanska Sverige Bostadsutveckling riks och Anna Säfwenberg är för närvarande Inköpsdirektör i Skanska Sverige. Marie och Anna tillför relevant och gedigen erfarenhet från flertalet roller inom Skanska.

  - Jag ser fram emot att bli en del av BoKlok, som med sitt fokus på kund och hållbarhet skapar framtidens bostäder. BoKlok erbjuder väldesignade, trivsamma och prisvärda hem med tydlig inspiration och inslag från IKEA. Här finns många styrkor att bygga vidare på för att ytterligare utveckla erbjudandet både till kommuner och bostadskunder, säger Marie Passburg, tillträdande EVP och landschef för BoKlok Sverige.

  - Det skall bli roligt att lära känna alla på BoKlok och spännande att leda vår fortsatta utveckling inom industriellt träbyggande med fokus på låg klimatpåverkan, hög produktivitet och god kvalitet. En annan viktig del blir att stärka BoKloks arbete med inköp, säger Anna Säfwenberg, tillträdande EVP för BoKloks fabrik i Gullringen och Supply Chain.

   Marie Passburg och Anna Säfwenberg efterträder Niclas Bagler och kommer att rapportera till BoKloks vd Lars Jonson. De tillträder sina nya roller 1 mars 2023.

   Relaterade länkar

   Ämnen

   Kategorier


   BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet för de många människorna. BoKlok har hittills byggt närmare 14 000 bostäder och finns idag i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

   Kontakter

   Jacob Birkeland

   Jacob Birkeland

   Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

   Relaterat innehåll