Gå direkt till innehåll
BoKlok Plogen
BoKlok Plogen

Pressmeddelande -

BoKlok fortsätter bostadsutvecklingen i Svedala - säljstartar ytterligare 32 lägenheter

På lördag den 4 mars startar försäljningen av ytterligare 32 BoKlok lägenheter på Åkerbruket i Svedala. Säljstarten sker på IKEA Malmö. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl 10-12. Kl.12.05 dras en turordningslista som avgör vem som får välja lägenhet först. Byggstarten är planerad till hösten 2017, med beräknad inflyttning sommaren 2018.


Lägenheterna har ett, två, tre och fyra rum med en yta på 31, 55, 72 respektive 85 kvm. De byggs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 2.475 kr per månad för en enrumslägenhet.

-Vi kan hålla låga priser genom att alltid tänka i stora volymer. Vi bygger husen i fabrik och kan därför använda rationella tillverkningsprocesser. Dessutom minskar vi då påverkan på miljön och klimatet och skyddar husen från väder och vind, säger Thomas Lehrecke, affärschef på BoKlok i Öresundsregionen.

BoKlok försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla”. Bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. En turordningslista upprättas och kunder får välja den BoKlok bostad som passar dem bäst.

-Genom att samla kunderna på detta sätt genomför vi försäljningen på ett rättvist sätt utan krångliga kösystem och budgivningar. Samtidigt träffar alla sina blivande grannar vilket känns trevligt, säger Thomas Lehrecke.

BoKlok Plogen ligger på Åkerbruket i Svedala, norr om BoKlok Åkerbruket (etapp 1), som i dagsläget håller på att färdigställas. Det är gångavstånd till Svedala centrum, här finns butiker, bibliotek mataffärer och vårdcentral. I närheten finns flera förskolor och skolor. Som boende har man dessutom goda kommunikationsmöjligheter - med pendeltåg tar det endast 15 min till Malmö C.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Thomas Lehrecke, affärschef Öresund, thomas.lehrecke@boklok.se, 010-448 80 54

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt ca 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269