Gå direkt till innehåll
Illustration av trädgårdssida med altan & gräsmatta, BoKlok Smaragden i Färjestaden.
Illustration av trädgårdssida med altan & gräsmatta, BoKlok Smaragden i Färjestaden.

Välkommen på montagevisning av BoKlok Smaragden i Färjestaden!

Tid 5 Februari 2019 11:30 – 12:30

Plats BoKlok Smaragden, Safirvägen, Färjestaden.

I Färjestaden kommer snart 14 parhus från BoKlok stå på plats. Här byggs hållbara och kvadratsmarta hus och nu har det blivit dags för montage av de nya hemmen! Husen tillverkas i modulelement inomhus på ett rationellt och industrialiserat sätt. Från fabriken i Åseda i Småland transporteras de sedan till byggplatsen där de kommer att uppföras som BoKloks första parhus på orten. 

Vi bjuder nu in press för att vara med och se parhusen komma i färdiga moduler och sedan monteras på plats. Peter Johnson, projektledare på Boklok, kommer att vara på plats tillsammans med Philip Andersson, mäklare Svensk Fastighetsförmedling, för att svara på frågor. På plats bjuds det på kaffe & fralla.  

Är du intresserad av att komma? Hör gärna av dig till kundansvarig säljare för projektet, Louise Stjernqvist via mail louise.stjernqvist@boklok.se eller per telefon 010-449 15 22. 

Hitta hit: Byggplatsen ligger i sydöstra Färjestaden, snett emot Färjestadens hälsocentral på Safirvägen 2. För exakt placering av det nya området, se bifogad karta. 
Om du kommer med bil gäller följande beskrivning: Från väg 137, kör av vid trafikplats Färjestaden och kör söderut på Brovägen/Runsbäcksvägen. Strax efter Talluddens stugby, sväng vänster in på Järnvägsgatan. Kör cirka 800 meter och ta höger in på Granitvägen så ligger BoKlok Smaragden på vänster sida. Parkering finns i anslutning till platsen. 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll