Gå direkt till innehåll
Illustration av de kommande rad- & parhusen i BoKlok Sargen, Östersund.
Illustration av de kommande rad- & parhusen i BoKlok Sargen, Östersund.

Kom och titta var de nya rad- & parhusen på Odenvallen ska ligga!

Tid 18 September 2019 16:00 – 18:00

Plats Byggplatsen för BoKlok Sargen, vid Travarvägen 2-4, Odenvallen, Östersund.

Nu är det snart dags för byggstart av de 19 enfamiljshusen från BoKlok på Odenvallen i Östersund! Här byggs hållbara och kvadratsmarta hus, som tillverkats i modulelement inomhus på ett rationellt och industrialiserat sätt och sedan kommer att sammanfogas och uppföras till härliga hem. 

Vi bjuder nu in alla kommande boende såväl som press och intressenter till tomtvisning för att vara med och se hur de nya husen kommer att placeras. På plats bjuds det på något att äta & dricka och självklart finns det möjlighet att ställa frågor och prata med personal. Helene Eliasson, kundansvarig säljare, och Stefan Enqvist, produktionschef, från BoKlok, samt Linda Karlsson, mäklare Länsförsäkringar fastighetsförmedling, kommer alla att vara tillgängliga för eventuella frågor.

.

Är du intresserad av att komma? Hör gärna av dig till Linda Karlsson via mail linda.karlsson@lansfast.se eller per telefon 0725 - 06 01 60 för anmälan. 

Hitta hit: Byggplatsen ligger på Odenvallen. Personal kommer att finnas på plats och möta upp på Travarvägen 2-4, och sedan går vi gemensamt till hustomten. För exakt placering av det nya området, se bifogad karta.

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll