Gå direkt till innehåll
Illustration av de kommande lägenheterna, BoKlok Seglet i Oskarshamn.
Illustration av de kommande lägenheterna, BoKlok Seglet i Oskarshamn.

Kom och titta när 40 nya lägenheter monteras i BoKlok Seglet, Oskarshamn!

Tid 3 April 2019 11:00 – 12:00

Plats BoKlok Seglet, Gölgränd 2, Gröndal, Oskarshamn.

Nu är det dags för montage av 40 BoKlok-lägenheter i Oskarshamn! Här byggs hållbara och kvadratsmarta hus, som tillverkats i modulelement inomhus på ett rationellt och industrialiserat sätt. Från fabriken i Gullringen i Småland transporteras modulerna till byggplatsen där de kommer att sammanfogas och uppföras till fem stycken tvåvåningshus med hemtrevliga lägenheter.

Vi bjuder nu in press för att vara med och se de nya lägenheterna komma i färdiga moduler och sedan monteras på plats. Peter Johnson, projektledare och Louise Stjernqvist, kundansvarig säljare, från BoKlok, kommer att vara på plats för att svara på frågor. På plats bjuds det på kaffe & fika.

Är du intresserad av att komma? Hör gärna av dig till Louise Stjernqvist via mail louise.stjernqvist@boklok.se eller per telefon 010-449 15 22.

Hitta hit: Byggplatsen ligger i sydöstra Oskarshamn, i området Gröndal. Personal kommer att finnas på plats och möta upp på fotbollsplanen öster om tomten, med adress Gölgränd 3. För exakt placering av det nya området, se bifogad karta.

Kommer du med bil? Från Åsavägen, sväng av i rondellen in på Östersjövägen. Passera Granngården och Byggmax på höger sida, kör ca 700 m och sväng sedan vänster in på Verkstadsgatan och direkt vänster in på Gölgränd, där personal kommer att möta upp. Parkering finns i anslutning till platsen. 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll