Gå direkt till innehåll
Illustration av gårdssida, BoKlok Landeriet.
Illustration av gårdssida, BoKlok Landeriet.

BoKlok-lägenheter lyfts på plats i Holmängs Hage, Vänersborg!

Tid 30 Oktober 2018 12:00 – 13:00

Plats BoKlok Landeriet, Holmängs Hage, Vänersborg

Välkommen på montagevisning av det nya kvarteret BoKlok Landeriet i Vänersborg! 

På Holmängen i Vänersborg byggs den nya stadsdelen Holmängs Hage. Här är BoKlok med och utvecklar genom att bygga hållbara och kvadratsmarta hem till priser som vanliga människor har råd med. Nu har det blivit dags för montage av det nya kvarteret BoKlok Landeriet. 24 lägenheter ska vara på plats inom kort och nu är det dags för de nya ägarna att se sina blivande hem monteras. Husen tillverkas i modulelement inomhus i vår fabrik på ett rationellt och industrialiserat sätt. De transporteras sedan till byggplatsen där de monteras ihop till färdiga hus på mindre än två veckor!

Vi bjuder nu in press för att se lägenheterna monteras och träffa de blivande boende i området. Christer Gunnarsson, affärschef på BoKlok och ansvarig för marknadsområde Vänern, kommer vara på plats för frågor och mingel med de blivande boende. BoKlok bjuder på kaffe, frallor & fika. 

Anmälan: Anmälan till evenemanget sker till ansvarig projektledare Karin Svensson, på mail karin.svensson@boklok.se. 

Hitta hit: Byggplatsen ligger i utvecklingsområdet Holmängs Hage, längs med Östra vägen. Kommer man i bil är det enklast att parkera på Kilgatan, bredvid Dollarstore. Byggplatsen ligger sedan tvärs över vägen, bakom Bovierans byggplats. För exakt placering av det nya området, se bifogad karta. 

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll