Gå direkt till innehåll
Inger och hennes hund framför sitt Boklok hus i Vikingstad.
Inger och hennes hund framför sitt Boklok hus i Vikingstad.

Blogginlägg -

​När livet vände valde Inger att bo klokt

En artikel i lokaltidningen fångade Ingers intresse - på IKEA i Linköping skulle en turordningsdragning bestämma vem som skulle få chans att köpa ett radhus uppfört av BoKlok. Inger hade redan turen på sin sida, hon hade nämligen nyss vunnit på Postkodlotteriet. Vid tiden bodde Inger i en stor gård med tillhörande mark, här bodde hon ensam sen två år tillbaka då hon blivit änka.

Med vinsten från Postkodlotteriet fanns det stor möjlighet för Inger att välja vad hon önskade på bostadsmarknaden, men hon hade bestämt sig - hon ville bo klokt! Idag bor Inger i det nybyggda radhuset - och stormtrivs.

Både Inger och huset är fyllt av energi, här hålls stora sociala tillställningar och det finns gott om plats för hennes många fritidsintressen. Vi träffar Inger i hennes hus på Nannas kulle i Vikingstad.

Vad var det som lockade dig till BoKlok?

- Det började med att jag tyckte det lät spännande med en turordningsdragning! Kunde jag ha turen med mig även den här gången? Jag gillade även husens utformning och inredning. Att stora aktörer som Skanska och IKEA stod bakom BoKlok gjorde att valet kändes tryggt. Sen tyckte jag även att priset var väldigt överkomligt för den goda kvalitet som BoKlok står för.

Vad är det bästa med att bo i ett BoKlok hus?

- Planlösningen och de generösa utrymmena. Kvadraterna överraskar en - när man ser huset utifrån så kan man tro att det är litet invändigt men det är rymligt och ljuset strömmar in genom bostaden.

Skulle du rekommendera vänner och bekanta att köpa ett BoKlok hus?

- Ja, verkligen! Min svägerska är arkitekt och berömmer planlösningen och huset. Det gör att jag känner mig ännu säkrare i mitt beslut. Jag är stolt över mitt hem!

Vad minns du mest från köpprocessen?

- Den positiva kontakten med BoKlok-anställda. Jag fick alltid snabbt och seriöst bemötande och alla var positiva och hjälpsamma.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll