Gå direkt till innehåll
3D-illustration på hur husen i BoKlok Granen kommer att se ut
3D-illustration på hur husen i BoKlok Granen kommer att se ut

Pressmeddelande -

Rättvis försäljning av 22 radhus i Södra Sandby

På lördag den 3 juni startar försäljningen av BoKlok radhus i Södra Sandby på IKEA i Malmö. Intresserade är välkomna att lämna sin turordningsanmälan mellan kl. 10-12. Kl. 12.05 dras en turordningslista som bestämmer vem som får välja radhus först, som nummer två, nummer tre osv. Inflyttning är planerad till hösten 2018.

I Södra Sandby ska BoKlok bygga 22 radhus. Husen har fem rum fördelat på 117 kvm i två plan, med egen liten trädgård och uppställningsplats för två bilar. De säljs som bostadsrätter och den totala boendekostnaden inklusive avgift till bostadsrättsföreningen och ränta blir ca 8.600 kronor per månad för ett mellanradhus.

- Södra Sandby ligger i attraktiva Lunds kommun med närhet till både Lund och Malmö. Härifrån är pendlingsmöjligheterna goda. Att få bygga bra bostäder till ett lågt pris i Södra Sandby känns väldigt roligt, säger Sofi Eriksson, projektledare på BoKlok.

BoKlok försäljningsfilosofi bygger på principen ”lika för alla” och bostäderna fördelas genom offentlig turordningsdragning. En turordningslista upprättas och kunder får välja den BoKlok bostad som passar dem bäst.

- Vårt tillvägagångssätt gör att vi kan genomföra en rättvis försäljning utan krångliga kösystem och budgivningar. På samma gång samlar vi alla kunder vilket gör att alla får träffa sina blivande grannar, säger Sofi Eriksson.

Bostadsprojektet BoKlok Granen kommer att ligga i Norreholm, ett nytt bostadsområde i Södra Sandby. Här har du nära till allt du behöver dagligen så som skola, förskola, service, mataffärer och goda kommunikationer. Med bil tar du dig till Lund på ca 10 min och till Malmö på drygt 20 min. Regionbuss 166 tar dig rakt in till Lund C på cirka 30 min.

Ämnen

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269