Gå direkt till innehåll
Översiktsillustration av det nya området BoKlok Paradisängarna i Njursta, Upplands Väsby.
Översiktsillustration av det nya området BoKlok Paradisängarna i Njursta, Upplands Väsby.

Pressmeddelande -

​Nu kommer BoKlok tillbaka till Upplands Väsby!

BoKlok har tidigare byggt bostäder i Upplands Väsby och nu är det dags igen. I Njursta ska BoKlok bygga 20 radhus. Säljstarten kommer att ske under senhösten 2018 och beräknad inflyttning är våren 2020.

- Vi har ju byggt mycket här i Upplands Väsby tidigare och i området Fresta är det nästan som ett litet BoKlok-land, vilket är lite roligt. Våra bostadsrätter där har varit en succé vilket gör att det nu känns extra bra att kunna erbjuda hem i Njursta till priser som vanliga människor har råd med, säger Thomas Marx Norén, projektledare på BoKlok.

De nya radhusen kommer att ha 4 rum, fördelade på 108 kvm och två plan. De byggs som bostadsrätter med priser från 2 935 000 kr och boendekostnad för avgift till bostadsrättsföreningen och beräknad ränta från ca. 5000 kr per månad.

- Vi kan hålla låga priser genom att alltid tänka i stora volymer. Vi bygger husen i fabrik och kan därför använda rationella tillverkningsprocesser vilket minskar påverkan på miljön och klimatet samtidigt som husen skyddas från väder och vind, säger Thomas Marx Norén.

Bostäderna kommer att fördelas genom offentlig turordningsdragning under senhösten 2018. Det betyder att det vid säljtillfället kommer att upprättas en turordningslista utifrån vilken kunder får välja bostad som nummer ett, nummer två osv. På så vis får alla den bostad som passar dem bäst.

I närområdet kring det nya kvarteret, BoKlok Paradisängarna, finns flera förskolor och skola, samt ett mindre köpcentrum. Naturen är precis runt knuten och här har man tillgång till både strövområden och badplatser. Kollektivtrafik finns alldeles intill de nya bostäderna och avståndet till Stockholm är endast 25 km. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

RegionerBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll