Gå direkt till innehåll
Jeanette Thörnkrantz Madsen
Jeanette Thörnkrantz Madsen

Pressmeddelande -

​Jeanette Thörnkrantz Madsen ny analyschef på BoKlok

Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats till BoKlok som analyschef. Jeanette kommer senast från en chefspost i det kommunala fastighetsbolaget MKB Fastighets AB i Malmö och har en lång erfarenhet av boendefrågor, nyproduktion och att jobba nära kunden.

Jeanette har i grunden en examen i fastighetsvetenskap och är utbildad mäklare. I kombination med hennes långa erfarenhet av kommunalt bostadsarbete är detta något som passar utmärkt i hennes nya roll som analyschef.

- Jeanette har en bred erfarenhet av olika delar i fastighetsbranschen. Därför tror vi att hon är en person som kan utveckla vår analysavdelning ytterligare i en tid då företaget har en kraftig tillväxt, säger Jerrie Kristiansson, marknadschef BoKlok. 

I sin nya roll som analyschef har Jeanette ansvar för projekt-, omvärlds- och säljanalyser såväl som NKI-undersökningar och produktunderstödjande arbete. BoKlok arbetar ständigt med att förbättra produkten för den slutkunden, vilket analysavdelningen spelar en stor roll i.

- Grundkonceptet i BoKlok, att bygga bra bostäder för alla, var det som lockade mig med det här företaget. Steget från ett kommunalt bolag till BoKlok var inte så stort eftersom den goda tanken kring människan är det som ligger i fokus. BoKlok ger alla möjlighet att bo bra, och att jag nu får möjlighet att vara med i det arbetet känns otroligt roligt, säger Jeanette Thörnkrantz Madsen.

Jeanette Thörnkrantz Madsen har rekryterats som ersättare för Magnus Persson som gått vidare till andra utmaningar inom BoKlok. Jeanette tillträdde sin tjänst den 1 september och är placerad på huvudkontoret i Malmö. 

Ämnen

KategorierBoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269