Gå direkt till innehåll
Marcus Hedman, ny chef för Produkt på BoKlok
Marcus Hedman, ny chef för Produkt på BoKlok

Pressmeddelande -

​BoKlok rekryterar Marcus Hedman som chef för ny funktion

Marcus Hedman rekryteras till BoKlok som chef för den nya funktionen Produkt och kommer att ingå i BoKloks ledningsgrupp. Marcus kommer senast från IKEA Fastigheter AB, där han varit byggchef och lett byggverksamheten av varuhus och fastigheter inom IKEA-koncernen. Dessförinnan arbetade Marcus på Skanska med bostadsutveckling i Norden.

 - Med bakgrund och kunskap från både IKEA och Skanska har Marcus mycket att tillföra i den nya enheten såväl som i ledningsgruppen. Han har dessutom en prestigelös ledarstil som passar vår kultur väldigt väl, säger Jonas Spangenberg, VD på BoKlok.

BoKlok arbetar ständigt med att vidareutveckla kunderbjudandet och detta kommer att vara huvudfokus för Marcus i hans nya roll. Det gäller både BoKlok i Sverige, Norge och Finland.

 - Mina erfarenheter från både Skanska och IKEA gör att det känns spännande att nu ta steget till BoKlok, som har sina rötter i dessa två företag. BoKlok är mer relevanta än någonsin med tanke på den stora bostadsutmaning vi står inför, säger Marcus Hedman.

Marcus Hedman tillträder sin tjänst måndagen den 20 februari och kommer att utgå från kontoret i Malmö. 

Ämnen

Kategorier


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1000 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 9000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll