Gå direkt till innehåll
Illustrationsbild på kök, BoKlok.
Illustrationsbild på kök, BoKlok.

Pressmeddelande -

BoKlok bygger 23 radhus i Malmö

Boklok planerar att bygga 23 radhus vid Bulltoftaparken i Riseberga. Säljstarten kommer att hållas på IKEA Malmö vår/sommar 2018. Beräknad inflyttning är hösten 2019. 

Precis intill husen i det nya området BoKlok Drakflygaren ligger Bulltofta rekreationsområde. Bulltofta var tidigare  en flygplats men idag består det stora området av omväxlande natur med skog, vatten, ängar och kullar, med ett rikt djur- och växtliv. Här finns också en traditionell park, koloni- och odlingslotter och stora möjligheter till idrotts- och friluftsaktiviteter.

- Riseberga har nära till både stad och natur. Att bygga här och kunna erbjuda bra bostäder till ett bra pris känns roligt, säger Tom Lundquist, projektledare på BoKlok.

Radhusen har 5 rum, fördelade på 117 kvm och två plan. Alla hus har egen trädgård och parkeringsplats. Bostäderna kommer att säljas som bostadsrätter och fördelas genom offentlig turordningsdragning på IKEA Malmö. En turordningslista upprättas och kunder får välja den bostad som passar dem bäst. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll