Gå direkt till innehåll
Alvaro Florez
Alvaro Florez

Pressmeddelande -

​Alvaro Florez ny affärsutvecklare på BoKlok

Alvaro Florez har rekryterats till BoKlok som affärsutvecklare i marknadsområde Stockholm. Alvaro har lång erfarenhet från flera västsvenska kommuner, bland annat Göteborgs stad och nu senast Lerums kommun. 

Alvaro Florez har tidigare arbetat som bl.a. plan- och exploateringschef, planarkitekt och bygglovsarkitekt. Han har i grunden en utbildning som arkitekt från Lunds Tekniska Högskola och detta, i kombination med sin långa erfarenhet av kommunal verksamhet, gör Alvaro till en tillgång för BoKlok.

- Med en bred erfarenhet av just arbete i kommunal verksamhet är Alvaro ett mycket välkommet tillskott till BoKlok. Alvaros bakgrund som arkitekt känns otroligt spännande och han kommer att bidra med både kunskap och nya idéer. Det är med glädje vi välkomnar honom till oss, säger Anders Hellman, chef affärsutveckling Stockholm, BoKlok.

BoKlok arbetar ständigt med att utveckla de regionala marknadsområdena för att kunna erbjuda hem för alla. Affärsutveckling och förvärvande av mark är huvudfokus för Alvaro i hans nya roll på BoKlok.

- Mina erfarenheter från kommunal förvaltning kommer väl till pass i mitt arbete på BoKlok och jag ser fram emot att arbeta med bostäder från ett annat perspektiv. BoKlok är mer relevant än någonsin just nu med tanke på den rådande situationen på bostadsmarknaden, säger Alvaro Florez.

Alvaro Florez tillträdde sin tjänst på BoKlok torsdagen den 17 augusti och kommer att utgå från kontoret i Södertälje. 

Ämnen

Kategorier


BoKlok är ett annorlunda boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. BoKlok bygger omkring 1200 bostäder per år i Sverige, Norge och Finland och hittills har vi byggt drygt 10 000 bostäder för de många människorna.

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269