Gå direkt till innehåll
Exempelbild av vardagsrum i ett BoKlok radhus.
Exempelbild av vardagsrum i ett BoKlok radhus.

Nyhet -

Stort intresse för BoKloks radhus i Gunsta

Besökarna var många och intresset var högt när BoKlok säljstartade sina kloka radhus i BoKlok Vagnsmakaren under en öppen visning i familjevänliga Gunsta, utanför Uppsala.

I idylliska Gunsta ska BoKlok, ett bostadskoncept av Skanska och IKEA, bygga vidare på den lilla trädgårdsstad som växer fram här. Det blir ett sjätte kvarter från BoKlok där 20 kloka radhus ska byggas i kvarteret BoKlok Vagnsmakaren.

Nyligen hade projektet en mycket välbesökt säljstart i samband med en öppen visning. Besökarna fick möjligheten att titta runt i ett visningshem i grannprojektet, inrett av IKEAs inredningsexperter, och det gick också att se tomten där Vagnsmakaren ska byggas samt ställa frågor till mäklare och representanter från bank och BoKlok.

Emelie Ekelund, sälj- och marknadschef, BoKlok visade runt besökarna och berättar:

- Det var otroligt roligt att träffa alla som kom till vår säljstart. Att intresset är högt för våra nybyggda BoKlok hem var tydligt och det kom många kloka frågor och väldigt positiva kommentarer. Extra glädjande var att det bland besökarna fanns de som redan bor i ett BoKlok hem, men som nu vill flytta till just det här området eller flytta in i ett större BoKlok hem. Det känns fint och är ett gott betyg för BoKlok, och jag ser verkligen fram emot att välkomna de boende in i sina nya hem framöver, säger Emelie Ekelund.

Gunsta passar perfekt för familjer som vill bo med lantlig känsla och ändå ha nära till Uppsala. Runt husknuten finns det gott om möjligheter till fritidsaktiviteter i skogs- och sjöområde och det finns förskola och butik. BoKlok Vagnsmakaren byggs som ett tryggt, grönskande kvarter och är den sjätte etappen i trädgårdsstaden som tar form här. Radhusen får två plan med fem rum fördelade på118 kvm och samtliga får egen trädgård, förråd och uppfart med plats för bil. Solceller installeras på taken vilket gör att bostadsföreningen får ett energieffektivt tillskott. Byggstart är planerad till hösten 2024 med planerad inflyttning våren 2025.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Alexandra Lundqvist

Alexandra Lundqvist

Head of Communication 010-448 26 62

Relaterat innehåll

Relaterade event