Gå direkt till innehåll
Så här såg det ut när BoKlok var på plats under Almedalsveckan 2017
Så här såg det ut när BoKlok var på plats under Almedalsveckan 2017

Nyhet -

BoKlok på plats i Almedalen i sommar!

Årets stora politiska arena, Almedalsveckan, närmar sig med stormsteg. Som vanligt kommer BoKlok att vara på plats i norra hamnen i Visby. Vi tar med oss vårt visningshus och där diskuterar vi situationen på bostadsmarknaden, stort bostadsbyggande men bibehållen bostadsbrist, byggandets inverkan på svensk ekonomi och hur kommuner och byggföretag tillsammans kan arbeta för att skapa fler hem. Vi deltar gärna även i andras debatter och seminarier.

På BoKlok utgår vi från att alla människor, oavsett bakgrund, ålder eller tjocklek på plånboken, ska ha en ärlig chans till en egen bostad. På förra årets Almedalsvecka hävdade vi att allemansrätten borde gälla på bostadsmarknaden också, och det skulle vi vilja påstå även i år. Med det menar vi helt enkelt att det borde byggas fler bostäder som vanliga människor har råd att bo i. Alla borde ha rätt till ett eget hem, helt enkelt! Vi tror att det skulle kunna vara så. Vi har dessutom gott om handfasta idéer för hur det skulle kunna gå till.

BoKlok är inte som andra byggbolag, och det är vi stolta över. Vi bygger våra hem i fabrik och genom att standardisera och industrialisera hur vi bygger kan vi sänka byggkostnaderna. Dessutom bygger vi på halva tiden jämfört med ett traditionellt husbygge! Vi försöker se möjligheter snarare än problem, och gnäller inte på någon annan utan utgår från vad vi kan göra. Vi tror att branschen och det offentliga tillsammans kan bidra till att lösa bostadskrisen. 

BoKlok är på plats i Almedalen och är gärna med på seminarier och i panelsamtal. Vi diskuterar helst situationen på bostadsmarknaden, vem det egentligen byggs bostäder för och hur kommuner och byggföretag tillsammans kan arbeta för att skapa fler hem.

Vill du veta mer om vad vi planerar i Almedalen, besök boklok.se/almedalen. Där uppdaterar vi löpande med information om vårt program på plats i Visby. Vi ses! 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll