Gå direkt till innehåll
BoKlok på plats i Almedalen 2016
BoKlok på plats i Almedalen 2016

Nyhet -

​BoKlok i Almedalen

Nu närmar sig årets stora politiska mässa, Almedalen. BoKlok kommer som vanligt att vara på plats i norra hamnen i Visby. I vårt hus diskuterar vi situationen på bostadsmarknaden, vem det egentligen byggs bostäder för, industriellt och hållbart byggande och hur kommuner och byggföretag tillsammans kan arbeta för att skapa fler hem. Vi deltar gärna även i andras debatter och seminarier.

På BoKlok utgår vi från att alla människor, oavsett bakgrund, ålder eller tjocklek på plånboken, ska ha en ärlig chans till en egen bostad. Det kanske är optimistiskt, men vi tror att det skulle kunna vara så. Vi har dessutom gott om handfasta idéer för hur det skulle kunna gå till.

BoKlok är inte som andra byggbolag, och det är vi stolta över. Vi bygger våra hem i fabrik och genom att standardisera och industrialisera hur vi bygger kan vi sänka byggkostnaderna. Vi gnäller inte på någon annan utan utgår från vad vi kan göra. Vi är positiva och lösningsorienterade och tror att branschen och det offentliga tillsammans kan bidra till att lösa bostadskrisen. Dessutom bygger vi på halva tiden jämfört med ett konventionellt husbygge!

BoKlok är på plats i Almedalen och är gärna med på seminarier och i panelsamtal. Vi diskuterar helst situationen på bostadsmarknaden, vem det egentligen byggs bostäder för, industriellt och hållbart byggande och hur kommuner och byggföretag tillsammans kan arbeta för att skapa fler hem.

Vill du veta mer om vad vi planerar i Almedalen, besök boklok.se/almedalen. Vi ses! 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll