Gå direkt till innehåll
Välkommen på montagevisning av BoKlok Melba - Drottningshögs första radhus!

Välkommen på montagevisning av BoKlok Melba - Drottningshögs första radhus!

Tid 16 November 2021 08:00 – 12:00

Plats Gulkullagatan, Helsingborg

Den 16 november bjuder BoKlok in press, intressenter, representanter från Helsingborgs stad och köpare för att vara med när kvarteret BoKlok Melba monteras på plats. Kom och se hur husen lyfts på plats och monteras ett efter ett. Husen tillverkas i modulelement inomhus på ett smart och industrialiserat sätt, och kommer till platsen på lastbilar och monteras sedan ihop till de färdiga radhus som kommer att bli Drottninghögs allra första. 

Montaget pågår mellan 8-9 på morgonen, då vi välkomnar alla morgonpigga och bjuder på kaffe. Möjlighet att kika på byggarbetsplatsen och de kommande husen finns under hela förmiddagen, och mellan 10-11.30 är Per i Viken på plats med sin grill och vi från BoKlok bjuder på korv. Jessica Hallberg, projektledare och Maria Forssell, byggledare, kommer att vara på plats från BoKlok och svara på frågor.

Är du intresserad av att komma? Anmäl dig till vår kundansvariga för projektet, Emma Ask, via mail emma.ask@boklok.se, senast den 9 november. 

Hitta hit: Vi möts utanför byggstängslet på Gulkullagtan, Helsingborg. Kommer du med bil, parkera vid Citygross.

Mer information om Drottninghög och BoKlok Melba:

Drottninghög genomgår en stor utveckling. Helsingborgs stad och Helsingborgshem utvecklar hela området med bl.a. fler upplåtelse- och boendeformer, fokus på sysselsättning och meningsfull fritid. Detta kommer bl.a. att ge en variation i bostadsutbudet, möjliggöra för flyttkedjor och stärka stadsdelen.

BoKlok är en av aktörerna i projekt DrottningH, där ett samarbete med Helsingborgs stad och Helsingborgshem utvecklar stadsdelen Drottninghög i Helsingborg. Här bygger BoKlok både lägenheter och radhus, alla i bostadsrättsform. Idag består bebyggelsen på Drottninghög främst av miljonprogramshus i hyesrättsform. Med BoKloks hem kommer bostadsrätter och områdets första radhus till området.

Läs mer om radhusen i BoKlok Melba på Drottninghög här!

Kategorier

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269