Gå direkt till innehåll
Säljstarten för BoKlok Opgården hölls i Slottspaviljongen intill Gripsholms slott
Säljstarten för BoKlok Opgården hölls i Slottspaviljongen intill Gripsholms slott

Blogginlägg -

Säljstart i slående slottsmiljö

I förra veckan var det säljstart för BoKlok Opgården i vackra Slottspaviljongen precis intill Gripsholms Slott i Mariefred. BoKlok Opgården, som ska byggas i Marielund, har väckt stor uppmärksamhet - något som visat sig både genom det höga förhandsintresset och antalet personer som har hört av sig för att ställa frågor till den kundansvariga säljaren.

BoKlok Opgården planeras byggas i det sjönära området Marielund som ligger på cykelavstånd till den idylliska småstaden Mariefred. I projektet kommer en blandning av tvåor, treor och fyror att uppföras - alla med egen balkong eller altan. Till varje lägenhet hör ett förråd och det ingår en parkeringsplats per lägenhet. Det kommer även att finnas ett antal gästparkeringar samt elstolpar där du har möjlighet att ladda elbilen.

- Vi kan förstå att intresset för detta projekt varit så stort med tanke på det optimala läget. Du bor nära naturen, har Mälaren tätt intill med allt vad den har att erbjuda, cykelavstånd till den genuina staden Mariefred samt att området har mycket goda kommunikationer, både med bil, tåg och buss, till större orter, sammanfattar kundansvarig säljare Sara Vilhelmsson.

Inför säljstarten hade över 600 personer anmält sitt intresse för projektet. Av dessa kom över 120 till kundkvälllen, och vid säljstarten i förra veckan blev det till sist 131 turordningslappar i BoKlok lådan. 

- Det känns väldigt bra att det går drygt två intressenter per lägenhet, speciellt eftersom detta är vårt första projekt i Strängnäs kommun - det visar att bostadsbehovet är stort och att våra bostäder är välkomna här, säger Sara Vilhelmsson. Nu ser vi fram emot två avtalskvällar i Slottspaviljongen där intressenterna får välja sin bostad utifrån turordningslistan som upprättades på säljstarten.

Fakta:

Antal lägenheter som ska uppföras: 52
Inflyttning: hösten 2018

Avtalskväll 1 hålls 28 mars - då är de med nummer 1-50 inbjudna.
Avtalskväll 2 hålls den 4 april - då är de med nummer 51-100 inbjudna

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Jacob Birkeland

Jacob Birkeland

Presskontakt Head of Media Relations and Public Affairs 0768-997269

Relaterat innehåll